• İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Konya 20 °C
  • Sakarya 21 °C
  • Şanlıurfa 23 °C
  • Trabzon 24 °C
  • Gaziantep 21 °C
  • Bolu 16 °C
  • Bursa 21 °C

TYB KAYSERİ KADIN KOLLARININ ŞİİR ETKİNLİĞİ

TYB KAYSERİ KADIN KOLLARININ ŞİİR ETKİNLİĞİ
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından şiir etkinliği düzenlendi.
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Kadın Kolları, yazarlık, edebiyat adına başlattığı kültür-sanat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
Şiir programı Hunat Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Meral Koşar’da katılarak destek verdi. TYB Kayseri Şubesi Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu şiir programı ile ilgili bilgiler veren TYB Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Bulut şunları kaydetti:
“Yüreği şiirle çarpan, şiire sevdalı değerli kadınlarımızın katılımları ile güzel bir program gerçekleştirdik. Programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan, bizlere desteklerini esirgemeyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar’a da bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birbirinden değerli kadın şairlerimizin seslendirdiği şiirleri ilgiyle takip ettik. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar Hanımefendi ve değerli yönetim kurulu ekibinin tecrübeli kadınları ile birlikte programımızı desteklemeleri bizleri mutlu etti. Kadın edebiyatçıların da her zaman yanlarında olduğunu gösteren anlamlı ziyaretleri ve imkanları dahilinde edebi çalışmalarında destek sözü vermeleri ve birlikte güçlü kadınlar elele yürümeli sözleri bizleri mutlu etti. Ayrıca cesur Türk kadınları adına gerçekten anlamı derin, biz kadınları yücelten cümleleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Birlikte güzel ve eşsiz şiirler okundu, güzel sohbetlere, duygulu şiirlere, eşsiz tarihi mekan da ayrıca bir başka güzellik kattı. Bütün emeği geçen şairlerimize, şiir sevdalısı değerli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Ayaklarına, emeklerine sağlık. 
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Kadın Kolları olarak faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Önümüzdeki günlerde de benzer programlarla, Kayseri’de edebiyat ve sanata meraklı kadınlarımızı bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Bu vesile ile, programımıza katkı sağlayan; başta AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar Hanımefendi'ye, Başkan Yardımcımız TC Şenay Özkan'a, sunuculuk görevini yerine getiren şair Durdane Bozkaya'ya, kıymetli şairlerimiz Bilge Çalıcı, Emişe Altun, Fatma Çıtak, Ayşe Aksoy, programımıza misafir olarak iştirak eden, Hülya Keçeli ve yönetim ekibindeki davetimize teşrifleriyle bizleri mutlu eden birbirinden değerli zarif Hanımefendi konuklarımıza, emeği geçen, katılım sağlayan tüm değerli şahsiyetlere çok teşekkür ediyorum. Ayaklarına, yüreklerine, emeklerine sağlık.” dedi.
PROGRAMA KATILIM SAĞLAYAN ŞAİR VE YAZARLAR İSE ŞU ŞEKİLDE:
Meral Bulut (TYB Kayseri Kadın Kolları Başkanı)
Şenay Özkan (TYB Kayseri Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı)
Gülderen Çetin (Yazı İşleri Sorumlusu)
Emişe Altun (Yazar-üye)
Fatma Çıtak (Halkla İlişkiler Sorumlusu)
Bilge Çalıcı (Yazar-üye)
Durdane Bozkaya (Program sunucusu)
Ayse Aksoy (Şair-Yazar-üye )
Gülay Ca (Şair-Yazar-üye)
1-040.png2-046.png
Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim