• İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 20 °C
  • Konya 14 °C
  • Sakarya 20 °C
  • Şanlıurfa 19 °C
  • Trabzon 23 °C
  • Gaziantep 14 °C
  • Bolu 16 °C
  • Bursa 20 °C

Mustafa Süs: Konjonktür garantili kutuplaşma

Mustafa Süs: Konjonktür garantili kutuplaşma
Kutuplaşma üzerine yığınlarca yazı yazmışlığım var, bu da onlardan biri olsun. Çivi de duvar da kalın olunca çekici fazla vurmak gerekiyor malum.

Eskiden kutuplaşma yoktu; “Kutuplaşma AK Parti iktidarı döneminde başladı.” derler.

Evet, katılıyorum bu tespite.

Bu tespit oldukça yerinde bir tespittir.

Geçenlerde bir haber vardı; Ahmet Hakan’ın da dikkatini çekmiş.

Azra Akın, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin toplumu ilgilendiren, topluma faydası herkes tarafında kabul edilen, dünyanın bile ilgisini çeken programlarından birine katılmış.

“Herkes tarafından kabul edilen” cümlesinin içindeki “herkes” sınıfına girmeyen çevreler, Azra Akın’a ateş püskürmüşler.

Emine Erdoğan Hanımefendi dâhil, Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olan kimseler cehennem ateşini bile söndürseler, meydana gelecek olan olası bir depremi bile engelleseler “aferin” demeyecek bir kitle var karşımızda.

Bu kitle bir yandan da demek istiyor ki aslında;

“Eski zamanlara geri dönelim.”

Eskiden kutuplaşma yoktu. Gayet güzeldi. Gerginlik de yoktu. Herkes mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyordu.

Buradaki “herkes” içinde sadece muhalifler var.

Nasıldı peki eski zamanlar?

Başörtüsü zulmü devam ediyordu. Muhalifler mutlu ve asabi, mağdur olanlar sessiz ve sakindi, kutuplaşma olmuyordu.

Devamı: https://www.dirilispostasi.com/konjonktur-garantili-kutuplasma

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim