• İstanbul 27 °C
  • Ankara 24 °C

ASBÜ Rektörü Arıcan'dan anadolugazete.com.tr'ye ziyaret

ASBÜ Rektörü Arıcan'dan anadolugazete.com.tr'ye ziyaret
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Özel Kalemi Serdar Çamlı, anadolugazete.com.tr'nin Çukurambar'daki ofisini ziyaret etti.

Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehirli İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, gazete hakkında Rektör Arıcan'ı bilgilendirdi.

ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Özel Kalemi Serdar Çalımlı, anadolugazete.com.tr'nin Çukurambar'daki ofisinde Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehirli İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu, Özel Haberler Müdürü Sami Gökçe ve editörlerle bir araya gelip dijitalleşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

''İŞİMİZİ TİTİZLİKLE YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ''

Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, Rektör Arıcan'a yaptığı bilgilendirmede, meslekte 50. yılını doldurduğunu ifade ederek, anadolugazete.com.tr'nin Ankara basınında özel bir yeri ve güvenilir haber sitelerinden bir tanesi olduğunu vurguladı.

ziyaret.jpg
 
 
 
Bu haber toplam 153 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim