İmamoğlu hakkındaki ‘ahmak davası’, yok İmamoğlu’yla ilgili Beylikdüzü Belediyle Başkanlığı döneminde açılan ihaleye fesat karıştırma davası, yok para sayma makinaları, yok CHP Kurultayı şimdi de İmamoğlu’nun diploması.
Ekrem İmamoğlu’nun diplomasında sorun yok. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Bir de yüksek lisansı var. Peki sorun nerede?
İMAMOĞLU KİTABI
İsterseniz önce size Ekrem İmamoğlu’nu anlatan kitaptan bir bölüm aktarıp sonra bu sorunun cevabını vereyim.
Şirin Mine Kılıç’ın yazdığı “Benim Sevgili Başkanım Ekrem İmamoğlu” isimli bir kitap var.
Kapak resminde Ekrem İmamoğlu’nun bir fotoğrafı yer alıyor, altına ise “Sıradışı bir başarı ve liderlik öyküsü” notu düşülmüş.
Kitapta Ekrem İmamoğlu’nun hayatı ayrıntılı olarak anlatılıyor. Liderlik özelliklerine özel bir vurgu yapılıyor. Ama çok kısa geçilen bir bölüm var. O da Ekrem İmamoğlu’nun üniversite hayatı. En küçük bir ayrıntı sayfalar dolusu anlatılırken, üç üniversiteyi kapsayan, Kıbrıs’ta başlayıp Türkiye’de devam eden üniversite hayatı ise birkaç satırla geçilmiş durumda.
Devamı:https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/abdulkadir-selvi/imamoglunun-diplomasi-iptal-edilir-mi-42544028
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.